Клуб „ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ“

Галя Дянкова Дойчинова (Ava Gava) – йога-инструктор, дула, доброволен консултант по кърмене, подготовка за раждане.  С нея ще се впуснете в  пътешествие от медитация, визуализация и техники за релаксация.

Краси Кирчева, (астролог) ще преведе за вас значението на 4 вълшебни приказки на езика на действителността, използвайки символите ключове на астрологията.

Яна Ха – масажна работилница / аюрведични масажни техники/. Учите се как да се отпускате, как да приемате и отдавате грижа и любов.

poznai sebe si vutre

 

 Кой съм Аз?
четвъртък
(21 август) 13:40- 15:40ч.
„Воля и разум“: участвам или наблюдавам разиграването на една вълшебна приказка. Откривам решение на един проблем – депресия и ниско самочувствие, неуспеха на артиста, последици от любовен триъгълник, липса на партньор или дете.

 

петък (22 август) 14:00-16:00ч. „Моето тяло“: Масажирам и съм масажиран. Масажиращият прилага върху тялото на масажирания различни техники. После ролите се разменят. (за удобство носете постелка)

 

събота (23 август) 14:00-16:00ч. „Моята душа“: уча се да медитирам, да усещам душата си; медитация за осъзнаване на духовното тяло и връзката със Земята.

 

неделя (24 август) 10:00-11:30ч. паралелни издания на трите работилници
-->