Доброволци – търсят се :)

 Основна мисия:

Сътворяване на фестивалната зона и грижа за средата!

 И тази година горските приключения за подготовката на най-свободолюбивото горско събитие наоколо започват във ведър и неповторим предварителен подготвителен сбор! Скоро ще ви кажем от коя дата запова подготовката.

Според досегашните бегликоДОБРОволци, а и според нас – това е най-омайното време от подготовката на феста – и няма как да е иначе – синьо небе, чудни хора, бистра беглишка вода, забавни – музикални мисии и усмивките на няколко десетки уникални тебеподобни!

Подготвителният сбор започва на 1ви август и завършва със следфестивалния обичай за почистване  и подреждане.

Някои неща, които трябва да знаеш като кандидат БегликоДОБРОволец:

– предимство имат по-дългосрочните кандидатури ( за повече от 5 дни ), като за това кога и за колко време ще дойдеш прати инфо на мейла по-долу;

– за БегликоДОБРОволстването по време на феста първо трябва да си при нас най-малко 5 дни преди началото му и второ – да се харесаме взаимно; всеки има място във фестивалния график и своята задача.

Необходими са ти палатка, спален чувал, шалте, топли дрехи и бански, канче, отдаденост на бегликоДОБРОволската ти професия и идеи за случването и.

Хайде, хващай стопа, раницата, приятелите и идвай, но преди това – виж най-новата класификация на бегликоДОБРОволните професиите според Беглишкото Министерство на свободата, за да си добре информиран с какво ще се забавляваме и допълвамe:

Готвачки –  готвещи постни манджи с кеф, организация провизии, поддръжка на чистота, красотата и функционалността на кухнята + местата за хранене
Водоноски – грижещи се за водичката на лагера; помощ в кухнята; т.е. тясно сътрудничество с Готвачките

Огняри – грижещи се за дървата за кухнята и за огнищата на Фестивалната зона и на лагера
Художници–рисуващи табелки, знаци,
Тентаджии–опъващи тенти
Дърводелци – ковящи и забиващи дървени конструкции

Тентаджиите и Дърводелците тясно си сътрудничат.
Клошари / горски феи– почистващи зоната, поставящи пунктовете за смет, отговорни за боклука и неговото оползотворяване
Магове – отговорни за тоалетните, поправяне, изграждане, почистване, зареждане с трици
Снабдител – логистика
Склад отговорник – да пази вафлите и резачката

Кандидатурата си изпрати на Сашка – sashka.satori@gmail.com, като споделяш мотивацията си, CV-то си и от кога би могъл да се присъединиш към Беглишката дружина.

Колкото повече време сме заедно, толкова по-добре.

 

-->