ДРЕВНОСТ & КОСМОС

Музикално-медитативно пътешествие из звуковата Вселена

Drevnost&Kosmos

Формацията „Древност & Космос” са истински звукови шамани, които трансформират, хармонизират и довеждат публиката до състояние на транс. Проектът е създаден от Михаела Стойкова, а.к.а. МАЙКА-РА, която, след дългогодишен опит като звуков терапевт в САЩ, се завръща в България, за да комбинира лечебните вибрации на кристалните и тибетските купи с магията на българските инструменти – гайда, тъпан и флейта, както и с плътните звукови вълни на австралийското диджериду. За целта към „Древност & Космос” се присъединяват перкусиите на Бъни, гайдата и диджеридуто на Хорхе, и нежната флейта на Станислав Спасов – все познати имена от култовата група „Оратница”.

Музиката им е наистина космическа, а тайната се състои в алхимичната симбиоза между вокалните импровизации, лечебните свойства на кварцовия кристал на пеещите купи, резониращи в 7-те основни тона на енергийните центрове в човешкото тяло и особената мистика на българския фолклор.

Уникален “ Звуков Душ “ (Sound Bath), отварящ сърцата и настройващ телата към честотите на безкРАЯ!  Убедете се сами в последната вечер на феста, 24 август, а до тогава, дерзайте на:

Ако имате кристални купи или тибетски камбани, носете ги със себе си, ще имате възможност да се включите в медитативно-ритмичния концерт на „Древност & Космос”.

24.08 (неделя) на Каба сцена

-->