PEER 2 PEER СВЯТ: РАДИКАЛНАТА СПОДЕЛЕНОСТ

Виж сега, за да има промяна, трябва да ни/ти стиска да променим някои основни постановки в настоящия свят.

Затова решихме да започнем през тази година един експеримент в тази посока, който ще докаже, че всеки може да е учител и ученик на всеки друг, че еволюцията на обществата ни зависи от способността ни да се учим един от друг и да учим като общности, групи хора. Най-невероятното в насоящия свят е споделянето на умения по нейерархичен, свободен и синергичен модел. И колкото исега да ти изглежда даденост, това си е чиста новост в света ни. Вярваме в силата на свободното споделяне и ти предлагаме да станеш част от PEER 2 PEER експеримента, който отразява това наше вярване:

Тази година (а ако се окаже добър модела и не само) не организаторите, а публиката на Беглика фест ще генерира програмата. В новата платформа, която разработваме с Nauchime.org  съвсем скоро ще можеш да предложиш уъркшоп, инсталация, пърформанс или каквото те изразява най-точно, а беглишкоот племе ще гласува и реши само програмата си!
Готви се да видиш много подобни експерименти на феста, които ще те провокират да се свързваш по нови начини с хората и идеите наоколо, с фестивала и бъдещето му . Т.е. – чудим се коя е най-високата степен на участие, на която си способен? Виждаш ли феста и/или идеите, които се споделят като достатъчно „свои“?
-->