СЪ-ТВОРИ БЕГЛИКА

Темата на тазгодишното издание на БЕГЛИКА фест – „Аз съм, защото ние сме!” се пренася и върху концепцията на програма.

СЪ-ТВОРИ БЕГЛИКА БУКВАЛНО обхваща всичко: от споделянето на практики, умения и мечти, през готвенето, рисуването, игрите, откриването на чудесата на природата и грижата за отпадъците, до създаването на музикалната програма! Защото в беглишкото племе границите и ролите, които иначе сами си налагаме, се размиват и рано или къно ВСИЧКИ извършват неочаквани квантови скоци между артисти и публика, учители и ученици, водещи и водени!

СЪ-ТВОРИ и СЪ-ПРЕЖИВЕЙ Себе Си като създаващ, играещ човек, който свободно изразява и (се) споделя със света наоколо. А какво по- хубаво и мощно средство за създаване на общностен дух и колективно творчество от МУЗИКАТА!  Тази година БЕГЛИКА  ти дава повече СЦЕНИ за изява, за експерименти и споделени моменти. СЪ-ТВОРИ БЕГЛИКА 2014 ти предлага различни форми за музикално включване в програмата: “КАБА” СЦЕНА, „БИГБАНДА” сцена, CHILL STATION – NATTY ROOTS дневна сцена, Акустична FREE JAM платформа, дръм съркъли и уъркшоп “Ритъмът на народите” и музикална практика за изследване на тишината – Live Trance Circle.

Предварителната фаза на СЪ-творяването на БЕГЛИКА приключи. Благодарим на всички за желанието за участие. Програмата ни е пълна, а ние с нетърпение очакваме да затуптим заедно в един ритъм на 21-ви!

-->